Rådgivningsformer

Arkitektfirmaet ArkZo tilbyder flere forskellige former for rådgivning og disse kan ses nedenfor:

Sælgerrådgivning

I forbindelse med salg af eksisterende bolig kan det være en fordel at gennemgå punkterne i den udarbejdede tilstandsrapport og dermed kigge på de forskellige kategorier, hvor man har mulighed for at udbedre evt. fejl og mangler.

Køberrådgivning

Ved køberrådgivning vil konsulenten forberede gennemgangen af bygningen ved at indhente eksisterende tilstands-, energimærker og evt. tegningsmateriale, hvis dette skulle ligge til rådighed digitalt.

Konsulenten vil ikke kommentere prisen for køb af boligen i forhold til de angivede m², men udelukkende fokusere på bygningens tilstand og evt. afvigelser fra det indhentede materiale som foreligger på daværende tidspunkt.

Noter omkring evt. fokusområder med plads til forbedring og kommentar til de eksisterende rapporter fremsendes efterfølgende digitalt pr. mail til køberen og dennes advokat, hvis sådan én er tilknyttet.

Energirådgivning

I forbindelse med renovering af eksisterende bolig eller køb af ny kan Arkitektfirmaet ArkZo rådgive omkring muligheder for at forbedre bygningens samlede energitab. Det behøves ikke at koste mange penge at energirenovere sin bolig. Investeringen kan oftest tjene sig ind igen over en kort årrække.

Mange personer er ikke klar, over at de faktisk kan sælge deres energibesparelse til forskellige forsyningsvirksomheder. Dette skyldes, at de har indgået en aftale om at reducere deres samlede Co2​regnskab og dette kan gøres ved at købe din opnåede energibesparelse.​

Fortæl os om jeres ønsker og drømme

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer. Vi kører gerne ud og møder jer i øjenhøjde og på de tidspunkter, hvor I kan tage de store beslutninger for fremtiden. Vigtigst af alt så lytter vi til jeres behov og ønsker, og tager os tid til at levere et produkt i høj, bygbar kvalitet.

Det skal ikke være dyrt at få arkitekttegnet drømmehjemmet, Ring til ArkZo på telefon 29 70 36 96 eller skriv på info@arkzo.dk​og få et prisoverslag og en uforpligtende snak. I er også meget velkomne til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi kontakte dig?​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg ArkZo på Facebook​

Følg os på Facebook og se alt fra nyheder til tidligere udførte projekter for vores kunder

ArkZo IVS

Byghøjvej 2

5250 odense SV