​Energirådgivning af eksisterende eller ny bolig

Bruger du unødvendig meget energi? Så kan du med fordel optimere dit energiforbrug. Hos arkitektfirmaet ArkZo tilbydes professionel energirådgivning hos både private kunder og erhverv. Vi står primært til rådighed i områderne omkring Odense og Nyborg, men servicerer også gerne kunder over resten af Fyn.

I forbindelse med renovering af eksisterende bolig eller køb af ny kan Arkitektfirmaet ArkZo rådgive omkring mulighederne for at forbedre bygningens samlede energitab. Det behøver ikke at koste mange penge at energirenovere sin bolig. Investeringen kan oftest tjene sig ind igen over en kort årrække. Du kan med andre ord med fordel lade os komme og foretage energirenovering og energirådgivning hos dig.

Sælg din energibesparelse til forsyningsvirksomheder

Vidste du, at du rent faktisk kan sælge din energibesparelse til forskellige forsyningsvirksomheder? Dette er mange personer ikke klar over, men det er faktisk en mulighed. Dette skyldes, at de har indgået en aftale om at reducere deres samlede CO2-regnskab, hvilket kan gøres ved at købe din opnåede energibesparelse.​

Uanset om du er i gang med at bygge et nyt hjem eller ønsker at modtage vejledning om energirenovering af din nuværende bolig, så har vores arkitekter de rette kompetencer. Hos os er du garanteret professionel og god service hele vejen rundt, og vi sætter altid kundens individuelle behov og ønsker i centrum for vores arbejde.

Kontakt os for flere informationer om energirådgivning

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af energirådgivning, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Vi kan kontaktes på telefon 29 70 36 96 eller på mail info@arkzo.dk, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med din energirådgivning!

​​

Fortæl os om jeres ønsker og drømme

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer. Vi kører gerne ud og møder jer i øjenhøjde og på de tidspunkter, hvor I kan tage de store beslutninger for fremtiden. Vigtigst af alt så lytter vi til jeres behov og ønsker, og tager os tid til at levere et produkt i høj, bygbar kvalitet.

Det skal ikke være dyrt at få arkitekttegnet drømmehjemmet, Ring til ArkZo på telefon 29 70 36 96 eller skriv på info@arkzo.dk​og få et prisoverslag og en uforpligtende snak. I er også meget velkomne til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Arkitektfirmaet ArkZo på Facebook​

Følg os på Facebook og se alt fra nyheder til tidligere udførte projekter for vores kunder

003-linkedin  002-houzz  004-youtube  001-facebook  ​005-quality

Arkitektfirmaet ArkZo    |  Cortex Park Vest 5f, 3. th., 5230 Odense M    |   Ring til os på tlf.: 29 70 36 96   |   E-mail: info@arkzo.dk