Energimærkning af hus

Står du foran et hussalg i nærheden af Odense, Årslev - eller et andet sted på Fyn? Så skal du blandt andet have udarbejdet en energimærkning af din bolig. Hos ArkZo er vi specialister i energimærkning af boliger, og vi kan desuden hjælpe dig med tilstandsrapport og førsynsrapport når du skal sælge.

Lovpligtigt energimærke ved køb og salg af bolig

Som konsekvens af et større fokus på anvendelse af fossile brændstoffer og energispild generelt, har regeringen indført, at der skal udarbejdes en lovpligtig energimærkning i forbindelse med salg eller udlejning af boliger.

Processen kan opdeles i to dele:

  • ​En energikonsulent udarbejder en beregning på energiudgifterne i din bygning.

  • ​Energikonsulenten gennemgår efterfølgende bygningen. Der udarbejdes et forslag til energioptimering ud fra de forskellige bygningsdele, med angivelse af individuel tilbagebetalingstid. Desuden vil konsulenten komme med forslag til udskiftning af apparater og installationer af ældre dato.

Køber du en samlet pakke hos os, er det den samme konsulent som udarbejder en energimærkning og tilstandsrapport for dig. Eftersyn af el vil blive udført af en uvildig, autoriseret elinstallatør. Du vil modtage en mærke på din bygning senest to arbejdsdage efter besigtigelsen er gennemført.

Efter modtagelse af din rapport, håber vi at du vil hjælpe os med at besvare en tilfredshedsundersøgelse(link), som har til formål at sikre, at vi fortsat leverer den højeste standard og kvalitet i alle aspekter af vores arbejde. Din besvarelse vil være med til at bidrage til dette. 

Hør mere om energimærkning, andre ydelser og pris

Kontakt ArkZo på telefon 29 70 36 96 og få en uforpligtende snak omkring dine muligheder.

Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen.

Fortæl os om jeres ønsker og drømme

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer. Vi kører gerne ud og møder jer i øjenhøjde og på de tidspunkter, hvor I kan tage de store beslutninger for fremtiden. Vigtigst af alt så lytter vi til jeres behov og ønsker, og tager os tid til at levere et produkt i høj, bygbar kvalitet.

Det skal ikke være dyrt at få arkitekttegnet drømmehjemmet, Ring til ArkZo på telefon 29 70 36 96 eller skriv på info@arkzo.dk​og få et prisoverslag og en uforpligtende snak. I er også meget velkomne til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi kontakte dig?​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg ArkZo på Facebook​

Følg os på Facebook og se alt fra nyheder til tidligere udførte projekter for vores kunder