Totalløsning

Som noget nyt udbyder vi også totalentreprise, hvor vi har fokus på, at levere kvalitetsboliger til tiden til den aftalte pris.

Når I vælger at anvende ArkZo til opførelse af jeres nye bolig, får I en fast kontaktperson igennem hele forløbet. Hermed sikres en god kommunikation som kan være med til trygt at føre jer igennem den komplekse proces som opførelsen af en ny bolig kan være. Opførelsen af en ny bolig er ofte den største økonomiske beslutning man som familie skal træffe. Hos ArkZo synes vi at det er vigtigt, at I har én kontaktperson som kan være behjælpelig med at svare på eventuelle spørgsmål der opstår under forløbet.

Når I vælger, at anvende ArkZo som totalentreprenør kan I som bygherre slippe for de bekymringer, der kan opstå i de forskellige faser af byggeriet. Samt de uforudsete problemstillinger der kan forekomme i et byggeprojekt. I kan trygt overlade tegne og byggeprocessen til os og vi vil indfri jeres forventninger i jeres kommende hus. Vi kvitterer her hos ArkZo ved, at levere kvalitet til tiden til priser som er yderst konkurrence dygtige. Vi benytter os af faste underentreprenører med Danske håndværkere som har tegnet de nødvendige overenskomster med deres ansatte. Hermed sikrer vi en høj faglig standard med garanti på det arbejde der bliver udført.


Hos ArkZo følger vi vores byggeri dagligt og sikrer via en stram byggestyring og løbende opfølgning på byggeriet at det afleveres til tiden i den aftalte kvalitet. Som totalentreprenør ligger det fulde ansvar for byggeriet hos os herunder projektering, planlægning samt opførelse af byggeriet. ​

Fortæl os om jeres ønsker og drømme

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer. Vi kører gerne ud og møder jer i øjenhøjde og på de tidspunkter, hvor I kan tage de store beslutninger for fremtiden. Vigtigst af alt så lytter vi til jeres behov og ønsker, og tager os tid til at levere et produkt i høj, bygbar kvalitet.

Det skal ikke være dyrt at få arkitekttegnet drømmehjemmet, Ring til ArkZo på telefon 29 70 36 96 eller skriv på info@arkzo.dk​og få et prisoverslag og en uforpligtende snak. I er også meget velkomne til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Arkitektfirmaet ArkZo på Facebook​

Følg os på Facebook og se alt fra nyheder til tidligere udførte projekter for vores kunder

003-linkedin  002-houzz  004-youtube  001-facebook  ​005-quality

Arkitektfirmaet ArkZo    |  Cortex Park Vest 5f, 3. th., 5230 Odense M    |   Ring til os på tlf.: 29 70 36 96   |   E-mail: info@arkzo.dk